Etusivu                Ratkaisut             Palvelut                Referenssit          Uutiset                 Yhteystiedot      

Kumppanit

 
   
 
   
 
   
 

 

Asiakkaillamme on menestymisen avaimet

Tietotekniikka on avainasemassa, kun haluat olla nopeasti muuttuvilla markkinoilla ketterä ja kilpailukykyinen. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että tietotekniikka tukee liiketoimintaasi joustavasti, tuottavasti ja tarpeittesi mukaan. Olet valmiimpi vastaamaan markkinoiden haasteisiin ja asiakkaittesi tarpeisiin, kun jätät it infran meidän huoleksemme ja keskityt itse oleelliseen. Kutsu meidät käymään, niin kerromme miten voit saavuttaa tuottavamman toimintatavan.

Tarjoamiamme ICT ratkaisuja:

FastMail – tehokasta monikanavaviestintää

·         Fastmailin avulla viesti voidaan lähettää perinteisenä postikirjeenä, sähköpostina tai jopa tekstiviestinä samanaikaisesti yhdelle taikka tuhannelle vastaanottajalle. Yksinkertaisesti nappia painamalla. Tutusta Microsoft Word tekstinkäsittelyohjelmasta.

FastMail Katsastaja – FastMailin versio katsastuskonttoreille

·         FastMail Katsastaja tekee asiakaistasi kanta-asiakkaita. Kun haluat varmistaa, että asiakkaasi katsastavat autonsa jatkossakin sinun konttorissasi, ota käyttöön FastMail Katsastaja!

Kriisiviestinnän käsikirja yrityksille ja kunnille

 

 

Yhteydenotto: FastMail myynti

 FastMail copyright © 2012, Antti Merisalo